2023. március 16. naptól érvényes díjszabás a Nemzeti Lőtéren

Tisztelt Partnerünk!

 

Ezúton értesítjük Tisztelt Partnereinket és Ügyfeleinket, hogy a Nemzeti Sportügynökség Nonprofit Zrt. 2023. március 16. napjával kezdődően módosítja a tulajdonosi joggyakorlásában, egyéb jogcímen használatában és üzemeltetésében levő ingatlanok (a továbbiakban: Ingatlanok) használatának szabályaira vonatkozó általános szerződési feltételeit (a továbbiakban: ÁSZF), valamint az ezen ingatlanok használata esetére irányadó ár- és díjszabását (a továbbiakban: Díjszabás). 

  

Az ÁSZF módosult rendelkezései és a Díjszabás a hatályos ÁSZF 1.3. pontjába meghatározott időtartam elteltével 2023. március 16. napján lépnek hatályba. Ezen időponttól – kivéve amennyiben az Egyedi Szerződésben a Felek a Díjszabás módosítását kifejezetten kizárták - a módosult Díjszabás irányadó a már megkötött szerződésekre és folyamatban lévő ügyekre is.

 Amennyiben valamely Ügyfél a Díjszabás módosított rendelkezéseit magára nézve nem fogadja el, úgy jogosult az NSÜ-vel megkötött, és a módosítással érintett Egyedi Szerződését a módosított ÁSZF hatálybalépésének napjára írásban azonnali hatállyal felmondani. Amennyiben az Ügyfél e határidőn belül felmondási jogával nem él, a módosított Díjszabás az Ügyfél részéről elfogadottnak tekintendő.

 Kelt: Budapest, 2023. 03. 03.

 Nemzeti Sportügynökség Nonprofit Zrt.